Geachte mevrouw/mijnheer,

Mogen wij ons even aan u voorstellen? Ons schildersbedrijf verzorgt al ruim 6 jaar volledige voorkomende onderhoudsschilderwerken voor zowel binnen als buiten. Naast gespecialiseerd schilderwerk, ook wandafwerking, glas en isolerende beglazing plaatsen. U kunt voor de meest voorkomende zaken op dit gebied gebruik maken van ons bedrijf tegen redelijke prijzen. U kunt een ouderwetse service verwachten vanuit een modern inzicht.

U heeft een huis of bedrijfspand om trots op te zijn. Toch zou het aan schoonheid winnen als een paar sprekende kleuren de aardige bouwstijl nog eens extra zouden onderstrepen. Misschien heeft u bepaalde persoonlijke kleuren die daarbij kunnen worden toegepast: dat zou uw huis of bedrijfspand in dubbel opzicht karakteristieker maken. Misschien is uw huis of bedrijfspand toch aan onderhoud toe: dat is dan een goede gelegenheid om aan uw kleuren keuze voor het buiten- en/of binnenschilderwerk te denken.

Wij weten zeker, dat deze zaak u ter harte gaat. De combinatie van onderhoud en kleurgeving biedt misschien de mogelijkheid de zaak eens aan te roeren. Schroom niet een geheel vrijblijvende afspraak te maken met ons schildersbedrijf, hetgeen in principe ook buiten de gebruikelijke kantooruren mogelijk is.
Natuurlijk komen wij graag even bij u langs. Als u even 06-54251543 belt, is een afspraak snel gemaakt.

Met vriendelijke schildersgroeten verblijven wij hoogachtend,

R. v.d. Berg
R.G. Bouma